Izvor: Tanjug
21.06.2022 u 15:54
0

ZLATNA GODINA ZA BELORUSIJU Sankcije ne pogađaju Lukašenka, RUSI DOLAZE I KUPUJU SVE!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da građani Rusije masovno kupuju robu u Belorusiji.

S obzirom na to da su cene hrane u inostranstvu skočile, Lukašenko smatra da je to prilika da poljoprivreda te zemlje dobro zaradi, prenosi Interfaks Rusija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Situacija je takva da nam ove i sledeće godine treba krv iz nosa da bismo dobro radili u poljoprivredi. Vaši proizvodi u inostranstvu imaju dobru cenu. Cene hrane su skočile. Rusi dolaze ovde – kupuju sve. Zlatna je godina za poljoprivredu!“ poručio je Lukašenko.

PUTIN ĆE UPOTREBITI NOVO ORUŽJE Predsednik Belorusije Lukašenko otkrio je da sve zavisi od toga kako će Amerikanci gurati Ukrajince u ovaj rat!

Beloruski predsednik je skrenuo pažnju i na važnost održavanja stoke, kako bi se profitiralo od stočarstva.

Istovremeno, Lukašenko je izrazio uverenje u potražnju beloruskih proizvoda na inostranim tržištima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter