Izvor:
10.06.2024 u 21:23
0

ĆIRILICA NA HAPPYTV: Dobro došli u novo DIVLJAŠTVO

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. U večerašnjoj emeisji ekskluzivno ćemo govoriti o ekonomskom forumu u Sankt Peterzburgu, svojevrsnom istočnom Davosu gde su se okupili pord Rusije i ostali veliki svetski igrači globalne ekonomije.

Forum u Sankt peterzburgu predstvalja jednu potpuno novu situaciju zemlje napadnute zemlje ugrožene u ratu koje govore o ekonomskom prosperitetu. U večerašnjoj emisji pokušali smo da damo odgovor na ovo pitanje kako je to usopšte moguće i kako zemlje uprkos ekonsmkim sankcijama uspevaju da se razvijaju. Profesor Miroslav Jovanović autor knjige Evolutivna ekonomska geografija koji je bio profesor na mnogim svetskim univerzitetima kaže da se sankcije jednom uvede ustvari nikada ne ukidaju i da zemlje moraju naći šansu da žive pod njima.

  • Ja sam još uvek istraživač u Ženevi i kada me pitaju kada će biti ukinute sankcije Rusiji ja kažem nikad a kada me pitaju za savez. Ja odgovaram ako hoćete da kaznite Rusiju ukinite joj sankcije. Jer Rusija je izuzev jednog kratkog perioda devedestih kada je bio ekonsmsi haos tada nisu bile sankcije, i za to vreme je opljačkana. Ali to je kratko trajalo i Rusija se probudila. Oni koji ne nasedaju na priče da ne treba da nasedmao da treba da gledamo u budućnost i zaboravimo prošlost. Ali to je neophodn. Da bacimo pogled kako je to bilo sa Nemačkom posle Prvog Svetskog Rata. Nemačka je bila pod strašnim sankcijama nije imala pristup sirovinama ali su imali dosta tehničara završenih tehničkih škola i oni su napravili supstitute. Imali su ugalj i so . Jeste da je to bilo jako skupo oni su napravili tečno gorivo ali tu je bila hemija i napravili su perfektne merne instrumente koji su najbolji i danas. Takođe i su im bile potrebne i pumpe i Ne,ci su i dan danas glavni za proizvodnju pumpi. I oni su pod sankcijama postali mnogo opasniji za svoje susede. Isto je bilo i sa Japanom. Nemačka je imala industriju i kroz ulaganja su dobili najbolju mguću industriju. I tako je i ugledni list Ekonomist napisao da sankcije nemaju efekta. I šta ustvari znače sankcije da možete u svojopj zemlji da kupite sve po znatno višim cenama i u smanjenoj količini a mi to najbolje znamo na ovim prostorima. Naglašava profeor Jovanović.

Mnogo je onih koji nameću sve najgore svojim državama ali to ih skupo košta

  • Postoji ozbiljan otopr Đorđa Meloni je na promociji tradicije dobila izbore. Ta politika dobija više glasova uprkos toj dženderističkoj ideologiji. To je i kod nas i umesto da govorimo o rodnom ne u smilus plodnosti već u dženderitička ideologija koja pruža pipke u svetu. U evropi je dominantna. A Srbija je pod pritiskom da bude prihvaćeno.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter