Izvor: bsc happy portal
30.05.2024 u 14:52
0

EMISIJA „POSLE RUČKA“: Izvršitelji na nezakonit način uzimaju ljudima stanove

Izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju koje je trebalo da zaštite dužnike u stvari su uglavnom samo šminka, kažu u organizaciji Krov nad glavom, koja se već nekoliko godina bori za pravo na stanovanje.

Sta kad zbog neplaćenih računa i loših porodičnih odnosa ostanemo bez stana? Sledi li nam zatvor ili ulica? Kako sprečiti da nam izvršitelji dodju na vrata? Neverovatne životne price, danas, u emisiji „Posle ručka“!

  • Ja moram da kažem da nezakonit način ljudima uzimaju stanove. A obično mogu da budu falsivikovane. Ima slučajeva gde se vrši izvršenje na treće lice. Mnogo ima nepravilnosti. Ministarstvo pravde bi trebalo to da kontroliše, ali mnogi nemaju milosti gde prema izvršnim dužnicima žrtavama. I gde se vidi očita malverzacija sprovodi se izvršenje. Oni su pravnici i morali bi da znaju. Imamo slučajeve da je organizaovana mafja gde mafijaši od izvršnog sudije. Kaže Ljubiša Grgur privatni detektiv i osoba koja se bavi zaštitom ljudi kojima izvršiteji bespravno uzmaju imovinu.

Jedna od žrtava nesavesnih izvršitelja JE današnja gošća emisije.

Ja sam bila sama i poicija je bila protiv mene čak mi je i jedan policijac reako ajde baba šta plače. A advokat je rekao pustite vi ona ima deset stanova. Nakon toga je i glumac Marko Stojanović pokušao da pomogne. ja sam imala ugovor o poklonu desetgodina sam se brinula o toj osobi stalnos am se nekakavoj pravdi. Prvo sam živela u tom stanu ali sam svoj stan morala prodati. Ja sam uložila i renovirala taj stan da bi se moglo živeti u njemu. Deda i ona su bili prestari. Deda je umro dvehiljadite i onda su polali privatnog psihijatra. I 2006 joj se vratila sposobnost ali sudije i advokati su u sprezi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter