Izvor: bsc happy
22.05.2024 u 08:18
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ VAM DONOSI: Kako izabrati pravu profesiju?

kako pomoći mladim maturantima da pronađu svoj put.

Bliži se kraj školske godine a sa njim i period odluka za mlade maturante. Kako izabrati pravi životni put? Kako pomoći mladima da se nađu i korisni saveti za njih kao i roditelje.

Danas u našem studiju gošća je bila Mirjana Kovačević iz centra za edukaciju i dualno obrazovanje: Roditelji su  pred većim stresom nego sama deca jer zapravo ono šta čeka sad učenike pred sam upis u školu jeste na njima. Mi , kao roditelji možemo taj stres ublažiti tako što ćemo se mi smiriti prvo, deca su obično sigurna u sebe i ne opterečuju se toliko sporednim stvarima već su fokusirani na ishod.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter