Izvor: BSC HAPPY
01.07.2024 u 21:41
0

EMISIJA “ ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: Da li je Srbija najbezbednija država?

Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas.

Da li ćivimo u najbezbednijoj zemlji? Serbin koji je promenio veru i prešao u Islam da bi iz samostrela pucao u žandarma, šta je za očekivati sledeće?

 

 

Zoran Ćirjaković:  Mnogo bosanski islamisti su prešli na vehabijski islam.  Od četiri pogleda unutra Islama , bosanski je bio najumereniji. Mudžahedini u Bosni su uglavnom bili konvertiti, beli francuzi , kriminalci . U francuskim i belgijskim zatvorima bili su impresionirani sa islamom, menjali imena i vi ne možete da prepoznate više ko je ko.

 

Teroristi koji su napali kule bliznakinje i druge gradove, uvek se pominje da su ti teroristi služili u Bosni za vreme rata.

 

Dr. Bojan Dimitrijević: Ljudi koji vrše terorističke napade nisu iz Arabije ili Pakistana već druga generacija sa istog prostora, iz te zemlje u kojoj vrše napad. Dečko je vršnjak mog sina, drugo moja familija je iz Mladenovca, a on je iz jedne ugledne familije. Moje ključno pitanje je šta je tog momka navelo da pređe u Islam?

 

Ljubiša Ristić: Cela ova priča je tačna a i nije tačna. Cela priča je u tome da je to unutrašnji paradoks u kojem postoje Imani i Islamske države koje prolaze kroz to vrlo pametno dok sa druge strane ima ko to koristi i samo prolazi kroz to kako mu odgovara.

 

Goran Šarić, teolog: Amerika propada toliko sporo da su vaša zapažanja tačna. Što se tiče Bliskog istoka tamo sam pričao sa nekim ljudima i svi smo se složili da je rat između Hezbolaha i Izreala neizbežan. To je rat između Irana i Amerike. Izrael je dva puta ulazio u taj rat sa Hezbolahom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter