Izvor: 24 sata
03.09.2024 u 14:26
0

GORAN VESIĆ: O društvenim mrežama

Postala je praksa da se zvaničnici oglašavaju na društvenim mrežama, ni jedna informacija više ne može da se sakrije jer sve je u roku od par minuta na društvenoj mreži.

Goran Vesić u našem studiu govorio je o njegovom korišćenju društvenih mreža i rekao je da su digitalne političke kampanje uobičajene u svetu i da je bila aktuelna u Obaminoj kampanji, jer je bila prva.

Takođe rekao je da njemu društvene mreže služe za promociju njegovih političkih stavova i približavanju određenoj ciljnoj grupi ljudi.

U nastavku gostovanja govorio je o tome koliko je Tviter odnosno današnji X pomogao Donaldu trampu da dobije predsedničke izbore, jer mu je omogućio da se i sami građani uključe u njegovu kampanju da je podrže ili prodiskutuju direktno o određenim političkim stavovima i nedoumicama.

Što se tiče Telegrama, rekao je da on nema tu snagu kao Facebook ali je postao način na koji se zaobilaze ograničenja koja imaju ostale mreže.

Postala je praksa da se zvaničnici oglašavaju na društvenim mrežama, ni jedna informacija više ne može da se sakrije jer sve je u roku od par minuta na društvenoj mreži.

On je istakao da svoju poruku preko društvenih mreža možete slati direktno do većeg broja ljudi. 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter