Izvor: bsc happy
01.07.2024 u 15:37
0

„POSLE RUČKA“ VAM DONOSI TEMU: KO ZALUĐUJE NAROD NEPOSTOJEĆIM BOLESTIMA?

posle ručka

Svake godine nas plaše sa novim bolestima, oprezom od stvari i pojava koje smo do juče smatrali normalnim i bezopasnim. Grip više nije samo sezonski grip a voda nam je puna bakterija koje jedu meso. Dokle više i šta je istina a šta samo laž farmaceutskih kompanija iskonstruisana u cilju prodaje lekova?

Naši gosti danas su :

 

Profesor dr. Dejan Oprić, patolog: Duhovni aspekt onkologije je baziran na pomoć pacijentima kroz kroz razgovore sa psihologom ili psihijatrom i ne bavimo se puno time šta mozak šalje i čini. Mi možemo da pričamo kako tumori nastaju .

 

Dr. Alek Račić: Poznato je da se u Ukrajini nalaze labaratorije za izradu biološkog oružija, gde se stvaraju novi virusi kroz mutacije i ukrštanja starih. Kada vam pacijent puno odstupa od poznatih simptoma onda prvo što možete da posumnjate je da nije nešto što je došlo iz prirode već je ljudski stvaoreno.

 

Snežana Anđelić, psihoterapeut:  Kada se napravi atmosfera straha, određeni metabolički procesi u telu su upravo u skladu sa onim šta pacijent proživljava. Nikad ne treba da se zaboravi da primarnu instrukciju za razvoj karcinoma šalje mozak.

 

Dr. Sanja Klisarić: Mene zabrinjava anksioznost, preplavljenost emotivne nestabilnosti, nesigurnost naših mladih ljudi sve kao rezultat traumatskih iskustava i transgeneracijske traume , zaboravljamo da mi sad imamo generacije roditelja koji su nekada bili deca tokom ratova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter