20°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Happy BSC

GRADONAČELNIK BEOGRADA RADOJIČIĆ ZA TV HAPPY: Ovo su projekti za BEO ZOO VRT!

Jedno od lepših mesta u našem gradu je svekako Beo Zoo Vrt. 

Koliko grad Beograd sarađuje sa Beo Zoo Vrtom, gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, za TV HAPPY  u "Dobro jutro Srbijo" rekao je: 

-Dobro sarađujemo i razgovarali smo sa direktorom o projektima koji su bili i koji su planirani za budućnost. Vrt je osnovan 1936. godine. Najlepši je u ovom delu Evrope. Svi koju dođu u Beograd, obavezno ga posete. Zoološki vrt je važan za Beograd. 

Projekti u priprema

-Investicije su 18 miliona iz njihovih prihoda, a grad Beograd je tu da pomogne. Pingvinarijum je završen, prostor za medvede takođe. Radiće se tek prostor za slonove. Edukativni centar je tek u planu da se radi. Ne možemo zaboraviti i da zbog korone je bio smanjen broj posetilaca. Verujem da će korona uskoro proći i da ćemo opet imati dovoljan broj posetilaca. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar