Izvor: blic
24.10.2024 u 09:38
0

LANČANI SUDAR 4 VOZILA: Beograd u kolapsu gužve svuda

Centar grada ovog jutra je u totalnom kolapsu. Najveća gužva je na potezu oko Vukovog spomenika ka Bulevaru kralja Aleksandra, ali i duž Bulevara despota Stefana sve do Cvijićeve gde je došlo do saobraćajne nezgode.

Kako piše Serbia_live, na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve došlo je do sudara koji je znatno usporio saobraćaj na ovoj deonici.

Međutim, ništa bolja situacija nije ni na Konjarniku gde se, takođe dogodi sudar, ali lančani, i to četiri vozila koji je totalno paralisao saobraćaj.

Kako se na kamerama može videti, automobili mile i na Pančevcu iz pravca Borče ka gradu, kao i Ulici Dragoslava Srejića ka Bogosloviji i dalje ka Novom groblju.

Kolaps i u centru i na auto-putu

Kolaps je i u Kneza Miloša, Takovskoj, Ruzveltovoj, na Trgu Nikole Pašića, kao i na Brankovom mostu u smeru ka gradu.

Na auto-putu kroz Beograd mili se o Konjarnika 2 sve do petlja „Mostar“ i dalje sporadično sve do Novog Beograda. Na istom auto-putu, ali iz pravca Novog Beograda, gužva je od Bloka 38 pa do mosta „Gazela“. Vozila se usporeno kreću i ovim mostom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter