Izvor: tanjug
31.08.2021 u 07:22
0

NOĆ ZA NAMA: Mirnija noć u prestonici, prevrnuo se kamion

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, uz saobraćajnu nesreću kamiona na autoputu u kojoj je jedna osoba lakše povređena, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

Kako je rečeno iz Hitne pomoći, dežuralo je 20 ekipa, bilo je 80 poziva i 17 intervencija na javnim mestima.

VAŽNO: 

BURNO U CRNOJ GORI! Mandić u ĆIRILICI: Kampanja je poprimila dramatičnu notu, a Milo Đukanović ne želi da preuzme odgovornost!

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li će se održati ustoličenje mitropolita Joanikija? Zašto je Crna Gora podeljena zemlja? Kako se u Srbiji postupa sa kršiocima zakona?

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

„Pašće krv u Crnoj Gori, poručio je Nenad Čanak u emisiji „POSLE RUČKA“ na TV HAPPY!

Dogodile su se dve saobraćajne nesreće, u prvoj nije bilo povređenih, dok je u drugoj u 05.00 časova, na autoputu kod BIP-a, vozač kamiona lakše povređen kada se njegovo vozilo prevrnulo i prevežen je u Urgentni centar.

PROČITAJTE JOŠ: 

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MUŠKARCA IZ PRIJEPOLJA: Oštetio budžet države za 4.734.414 dinara!

KOMBINOVANI MODEL NASTAVE: Školska godina počinje u skladu sa epidemiloškim merama!

U „TELEMASTERU“ NA TV HAPPY: Iz Izraela stižu najnovije informacije o četvrtom talasu korona virusa!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Evo kakvo nas vreme očekuje!

Bilo je 19 interkliničkih transporta kovid pacijenata koji su u porastu, a kao i svake noći u velikom broju su se javljali hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima, asmatičari i hipertenzičari, ali i oni koji su pozivali zbog simptoma prehlade i kovida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter