Izvor: BLIC
06.07.2021 u 11:42
0

TRADICIONALNO KOLEKTIVNO VENČANJE! Zakazan je datum, mladencima sve besplatno, a dobiće i poklone!

– Tradicionalna manifestacija „Kolektivno venčanje” održaće se u nedelju, 18. jula, i ove godine na platou ispred Starog dvora, najavio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA SE KRIJE IZA MASOVNE TUČE NA BANJICI? Pojavio se jezivi snimak – javnost totalno zaprepašćena! (VIDEO)

DAČIĆ: Autentična tumačenja nisu i neće biti na dnevnom redu

AUSTRIJA MOLI SRBE DA SE VAKCINIŠU – I TO NA NAŠEM JEZIKU: „Da bi zatvaranje bilo svršeno, da bi pandemija bila gotova…“

NOVAK LAGANO U ČETVRTFINALE! Pokosio Čileanca – Đoković ide na titulu!

– Kako kaže, svake godine tokom „Kolektivnog venčanja” Grad Beograd zrači lepotom i mladošću. Retko kada je toliko radosti na jednom mestu.

Radojičić je istakao, zahvaljujući Gradu Beogradu i pokroviteljima, mladenci će imati potpuno besplatno venčanje, a dobiće i vredne poklone, te je podsetio parove da još uvek imaju vremena da se prijave.

– Bogata tradicija „Kolektivnog venčanja” dovela je do toga da ova akcija preraste i u kulturnu i turističku manifestaciju u okviru koje je mladencima obezbeđeno potpuno besplatno venčanje, besplatne venčanice, prenoćišta u hotelima u Beogradu za sve one parove koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije, kao i brojni prikladni pokloni za mladence – dodao je Radojičić.

Manifestacija „Kolektivno venčanje” nastala je još 1999. godine kao potreba da se pomogne budućim bračnim parovima, da se parovima koji stupaju u bračnu zajednicu pruži neophodna podrška, ali i organizuje program venčanja koji će mladencima ostati u trajnom sećanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter