Izvor: HappyBSC
03.07.2020 u 10:15
0

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Oduzeta srpska imovina u Hrvatskoj problem je koji je na stolu već dugih trideset godina. Odlukom hrvatskog Sabora u junu 1992. godine doneta je uredba kojom je srpska imovina oduzeta, a advokat Ivan Simić koji se ovom tematikom bavi duže vreme kaže da je ukupno 9 akata doneto radi sprovođenja konfiskacije te imovine u Hrvatskoj.

OVO MORATE ZNATI

BEOGRAD OD JUTROS POD NOVIM MERAMA: Noćni klubovi i splavovi u novom radnom vremenu, KAZNE ZA NENOŠENJE MASKI

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. JUL: Pljuskovi i grmljavina!

VESIĆ: DANAS ĆE U BEOGRADU BITI PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

Šarčević: STUDENTI OSTAJU U DOMOVIMA!

Predsednik udruženja „Oduzeta imovina“ advokat Ristić tvrdi da niti jedan pravnik ili advokat ne može da rastumači kako je došlo do toga.

Miodrag Linta, narodni poslanik i predsednik Odbora za dijasporu i srbe u regionu Skupštine Srbije, naglasio je da je u Hrvatskoj tabu tema ne samo oduzeta privredna imovina Srbije već i imovina Srba koji su živeli u Hrvatskoj do rata kao i onih državljana Srbije koji u Hrvatskoj pre rata nisu živeli ali su imali svoju privatnu imovinu tamo u vidu vikendica i kuća i slično.

Advokat Ristić je naglasio da je Hrvatska prodala dosad 70% srpske imovine u toj zemlji. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

ŠVAJCARSKA RAMPA ZA SRBE: Po ulasku u zemlju mora se u samoizolaciju!

Juna 2004. stupio je Bečki sporazum o sukcesiji, nakon toga su naši sudovi krenuli da vraćaju imovinu hrvatskim preduzećima, a Hrvatska je odbijala da vraća srpsku imovinu, naglasio je Linta.

Nakon žustre rasprave u studiju, naglašeno je da Hrvatska zadnjih pola godine ne daje više u zakup srpsku imovinu. Linta je naglasio da bez političke i pravne urgencije nećemo doći do rešenja.

O ovoj temi više možete čuti ako pogledate emisiju „Posle ručka“ Happy TV…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter