Izvor: Kurir
14.08.2020 u 14:46
0

REKORDER U TOPOLI: Dejan je TRI puta bio pozitivan na KORONU, proveo 40 dana u izolaciji …

Konačno je test na korona virus bio negativan i Dejan Marković iz Topole može da odahne- više nema covid19. Ipak postao je da je neslavni rekorder sa najdužim stažom obolelog od korona virusa u ovoj opštini.

„E sad ne znam da li je zbog pisanja medija ili sam stvarno negativan- kaže u šali Marković kome je posle najnovijeg rezultata od juče“, posle 40 dana ukinuta izolacija.

Kao što smo pisali, čudno je što on gotovo mesec dana nije imao apsolutno nikakve simptome koji bi ukazivali na prisustvo covida19.

OVO MORATE ZNATI

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

DOSIJE JAHORINA Ovo su pohapšeni „škaljarci“ radili u šteku na olimpijskoj lepotici

Politika: Unesko se ogradio od Rakića

„Osećao sam se dobro, nisam imao temperaturu , nikakvih posledica, niti simptoma. Ali testovi su pokazivali već u tri navrata da sam pozitivan“, kaže Marković i vraća se na početak „agonije“- 29. juna.

Tog dana dobio je temperaturu, koja se u narednom periodu kretala u rasponu između 37,2 i 38,6 c. Međutim, do vremena kada se testirao devet dana kasnije, temperatura je prošla, a simptoma na koje su mu rekli da obrati pažnju, peckanje u očima, gubitak čula mirisa i sluha, jeza niz kičmu i ostalih jednostavno – nije bilo!

„Osećao sam se potuno zdravo, ali morao sam da poštujem izolaciju, To mi je najteže padalo“, kaže 44-godišnji Marković u čudu.

I njegov otac Predrag je obeleo do smrtonosnog virusa. Ali posle dve nedelje korona je otišla. Za razliku od sina, on je mnogo teže podneo period lečenja. Posebno što je već imao moždani udar, a preživeo je i rak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter