Izvor: kurir
30.06.2021 u 10:32
0

NAZIRE SE KRAJ VIRUSU! Bolnica u Leskovcu bez kovid pacijenata

Leskovački bolnica je, konačno, bez kovid pacijenata!

NAJVAŽNIJE: 

SRBIJA HRABRO IDE NAPRED! Mali: Preponosan sam na SRPSKE FINANSIJE!

PREKRAJANJE ISTORIJE VIJORE ČITAKU! Sramna izjava o Kosovskom boju je samo još jedan velikoalbanski pamflet!

PREMINUO NAŠ BIVŠI MINISTAR! Kobna saobraćajka kod Šapca, bio je veliki VIZIONAR!

AVIONI SU LETELI NISKO I BLIZU BRODA! Holanđani provocirali Ruse, a reakcija koja je usledila SLEDILA IM JE KRV U ŽILAMA!

ZEMUN SPOJEN SA LIDOM: Vojska postavila pontonski most

Poslednja tri pacijenta otpuštena su juče popodne, te dnevni kovid izveštaj dr Nebojše Dimitrijevića, direktora Opšte bolnice Leskovac, glasi- prijema 0, otpusta 3, smrhi ishod 0, pozitivnih 0.

– Konačno smo dočekali da više nemamo kovid pacijenata, posle skoro 15 meseci, od kada smo ušli u kovod sistem. Situacija je zaista više nego dobra, ali molim ljude da shvate da epidemija nije prošla i da se vakcinišu svi koji to nisu uradili. Strahujemo od mutanata, pre svega delta soja, kao i jeseni i novog talasa – kaže  dr Dimitrijević.

Leskovački bolnica je ušla u kovid sistem 11.aprila 2020, a u poslednje vreme su oboleli bili smešteni samo na infektovnom odelenju jer je mahom bio jednocifren broj hospitalizovanih zbog kovida 19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter