Izvor: b92
30.06.2021 u 09:41
0

DIREKTOR PETNICE POTVRDIO: Tačno je da sam podneo ostavku

Direktor Istraživačke stanice „Petnica“ Nikola Božić potvrdio je danas da je podneo ostavku na tu funkciju.

NAJVAŽNIJE: 

SRBIJA HRABRO IDE NAPRED! Mali: Preponosan sam na SRPSKE FINANSIJE!

PREKRAJANJE ISTORIJE VIJORE ČITAKU! Sramna izjava o Kosovskom boju je samo još jedan velikoalbanski pamflet!

PREMINUO NAŠ BIVŠI MINISTAR! Kobna saobraćajka kod Šapca, bio je veliki VIZIONAR!

AVIONI SU LETELI NISKO I BLIZU BRODA! Holanđani provocirali Ruse, a reakcija koja je usledila SLEDILA IM JE KRV U ŽILAMA!

ZEMUN SPOJEN SA LIDOM: Vojska postavila pontonski most

On je naveo da će „Petnicom“ do imenovanja novog direktora upravljati Upravni odbor na čelu sa predsednicom dr Tanjom Adnađević.

– Upravni odbor poštuje odluku direktora Nikole Božića da iz potrebe zaštite integriteta Petnice, kao i ličnog, moralnog i profesionalnog integriteta podnese ostavku na svoj položaj. Shvatajući ozbiljnost situacije u kojoj se Petnica nalazi i pritisaka kojima su izloženi svi njeni statutarni organi, Upravni odbor na čelu sa predsednicom dr Tanjom Adnađević upravljaće Istraživačkom stanicom Petnica, do imenovanja novog direktora i obezbediti njen nesmetan rad –  kaže se u odgovoru Božića.

Adnađević je ranije danas u Jutarnjem programu RTS saopštila da je Božić juče podneo ostavku.

Nakon što je pet devojaka iznelo optužbe za seksualno zlostavljanje u „Petnici“ otvorena je istraga o tom slučaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter