Izvor: ALO SPORT
17.06.2024 u 14:52
0

ŠPANSKA MARKA OTKRIVA Evo šta je Partizan ponudio Hezonji da ga dovede

Saga se nastavlja.

Poznato je da je Partizan zainteresovan da u svoje redove dovede slavnog Hrvata. Ipak, za tako nešto mora da se poklopi mnogo toga.

PARTIZAN UPALIO MOTORE Evo na koga računa Stanojević

 

 

Španska „Marka“ je u međuvremenu otkrila šta crno-beli nude Hezonji i kakva je trenutno situacija:- Pošto je opcija o odlasku u Barselonu propala, Hezonja je imao druge ponude. Jednu od njih predstavio je i Partizan. Crno-beli su već kontaktirali sa Hezonjom u prethodnim nedeljama, a potom su imali i finansijska sredstva kada u timu više nije bio Kevin Panter. Beogradski tim je Hezonji nudio trogodišnji ugovor i platu veću od one koju je imao bek koji odlazi u Barselonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter