Izvor: Tanjug
15.07.2021 u 07:13
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će danas na jugu i istoku Srbije biti veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 36 Celzijusa.

PROČITAJTE JOŠ:

SUBVENCIJE ZA ZAMENU STOLARIJE SAMO ZA LEGALIZOVANE OBJEKTE

200 MILIONA EVRA POMOĆI ZA PRIVREDNIKE! Skupština izglasala „kovid“ kredit!

POROBLEMI BAKA LJILJE IZ BLACA SE NASTAVLJAJU: Mi smo pretrpeli stravu i užas od radnika Centra

BRUTALAN NAPAD U VOZILU GSP: Kontrolor prevezen na VMA

Na području istočne i jugoištočne Srbije i Kosova i Metohije na snazi je narandžasti meteo alarm, koji označava opasno vreme.

Od petka do ponedeljka biće promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Lokalno se očekuje veća količina padavina i kratkotrajna pojava grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter