Izvor: Happy BSC
17.02.2022 u 11:57
0

TITO SE IPAK DIVIO SRBIMA! Da li ovaj VIDEO otkriva sve istine Josipa Broza? (VIDEO)

Josip Broz je 1954. godine u Beogradu bio na obeležavanju 150. godišnjice Prvog srpskog ustanka i dozvolio da se u celoj zemlji obeleži taj dan

O odnosu Josipa Broza Tita prema Srbima naširoko se već godinama raspreda. Sve više je onih koji su stava da je „najveći sin naših naroda i narodnosti“ zapravo bio najveće zlo koje se ikada uvuklo među srpski narod da bi ga uništilo, da bi mu otelo vekovna ognjišta, da bi ga svelo „pod jednu šljivu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izvlače su tu raznorazni argumenti, počevši od toga da je Broz bio austrogarski podoficir u 25. puku 42. divizije i da je sa svojim saborcima činio pokolje nad srpskim življem u Podrinju, preko ubistava srpskih intelektualaca i domaćina po oslobođenju zemlje od nemačkih okupatora u Drugom svetskom ratu, pominje se neretko da nije hteo da izda naredbu da se oslobode zavorenici u ustaškom logoru Jasenovac čime bi spasao na hiljade nedužnih srpskih civila, pa sve do otimanja Kosova i Metohije u vremenu kada je bio doživotni predsednik SFRJ.

S druge strane su oni koji na Tita i srpsko pitanje gledaju sasvim drugačije, negirajući sve te optužbe. Ne ulazeći u rasprave koje traju decenijama, mi ćemo ovog puta samo osvetlilti jedan mnogima nepoznat detalj zabeležen kamerom.

Josip Broz je 1954. godine prisustvovao u Beogradu obeležavanju 150. godišnjice Prvog srpskog ustanka. Tada je nastao i prilog u kojem se veličaju Karađorđevi ustanici i u kojem je naglašeno „da su u čitavoj zemlji otpočele proslave koje će trajati tokom cele godine“.

Zabeleženo je i da je održan veliki narodni zbor u blizini Marićevića jaruge u Orašcu kojem su prisustvovali „drugovi Petar Stambolić, Rodoljub Čolaković, Jovan Veselinov i velika masa ljudi iz ovog kraja“.

Tako je zapisano kamerom i u kameru. A šta su bili Titovi motivi zaista te 1954. godine? Zašto je dozvolio da se veličaju srpski ustanici, ako je planirao da Srbe sistematski uništi?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter