Izvor: Super Žena
20.08.2024 u 21:34
0

ČOVEK OTKRIO KAKO DA SPAVATE ZAGRLJENI CELU NOĆ: Spavajte udobno a da vam se ne ukoči ruka

Mnogi parovi vole da spavaju zagrljeni, ali u tome često ne uspeju, jer ne pronađu odgovarajući položaj. Ukoliko ste jedni od njih, ova caka će vam sigurno rešiti problem.

Ukoliko niste od onih koji će partnera, zbog hrkanja na primer, terati da spava u drugoj sobi, verujemo da ipak volite da se uveče sklupčate pored njega i na taj način, zagrljeni da zaspite.

Međutim, spavanje na strani može da bude poprilično izazovno, jer najčešće podrazumeva da telo ili glava jedne osobe, pritisne ruku ove druge. U ovakvom položaju je nemoguće duže izdržati, a kamoli celu noć, međutim, jedan čovek je pokazao rešenje.

Caka leži u duplim jastucima.

Osoba koja spava iza leđa svog parnera, trebalo bi da ima dva jastuka. Donji jastuk pomerite na gore, pod uglom od 45 stepeni. Ruku stavite između vaših i partnerovog jastuka i to je to.

„Hvala ti, spasio si mi ruku“.

Pa ovo je sjajno“.

„Car“, bili su samo neki od komentara koje je dobio.

Znamo da je u pojedinim slučajevima, poput ovog, slika bolja od reči, pa pogledajte u snimku kako to zapravo izgleda u praksi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Falcone (@alexfalcone)

Autor kaže u šali da mu ova caka održava brak, probajte sigurno čete biti zadovoljni rezultatima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter