Izvor: Tanjug
04.07.2021 u 11:24
0

DARIJA KISIĆ U USTANOVI ZA DECU I MLADE: Deca su vesela – dobar odnos između korisnika i zaposlenih!

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević obišla je juče kasno popodne i Ustanovu za decu i mlade „Hristina Markišić“ u Aleksincu.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, usluge domskog smeštaja u ovoj ustanovi koristi četvoro dece, a 11 njih koristi uslugu male domske zajednice.

Uslovi u ustanovi su izuzetno dobri, hrana je raznovrsna, a kada je u pitanju jelovnik poštuju se žele korisjnika, kaže se u saopštenju.

VAŽNO: 

DOKTOR ILIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Komisija ne pravi razliku između KAVEZA I KREVECA?! Otkrivena POLITIČKA POZADINA JEZIVOG IZVEŠTAJA za socijalne ustanove

DR DRAGUTINOVIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ključno i jedino rešenje protiv novog DELTA SOJA ako želimo da dočekamo mirnu jesen!

BEOGRADSKA SVETINJA U DIVNIM BOJAMA: Hram Svetog arhangela Gavrila osvetljen dekorativnom rasvetom! (FOTO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUL: Idealan dan za šetnju!

Dodaje se da se ministarka Kisić Tepavčević uverila da su zaposleni posvećeni korisnicima i da postoji topao i neposredan odnos između korisnika i zaposlenih, da su deca vesela i pozitivna, a zaposleni im često organizuju izlete i šetnje.

U okviru objekta se pruža i usluga dnevni boravak dece i mladih sa smetnjama u razvoju, gde su uslovi, takođe, izuzetno dobri.

U saopštenju se podseća da su ustanove koje ovih dana obilaze predstavnici Ministarstva upravo ustanove koje je 2019. godine obišla Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom i na osnovu čijih poseta je nastao njihov izveštaj.

Predstavnici Ministarstva nastaviće obilazak svih ustanova socijalne zaštite za smeštaj korisnika u okviru svojih redovnih poslova i nadležnosti, a u cilju pobol?šanja kvaliteta usluga i otklanjanja eventualnih nepravilnosti, ističe Ministarstvo.

Poseta Ustanovi za decu i mlade „Hristina Markišić“ u Aleksincu je druga poseta ministarke Kisić Tepavčević ovoj ustanovi od kada je od kada je stupila na dužnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter