Izvor: telegraf.rs
19.12.2020 u 22:29
0

DOKTOR JANKOVIĆ: Ovo postaje i više nego iscrpljujuće, moramo da se strpimo u narednih mesec, dva

Načelnik Klinike za anesteziju KC Niš, Radmilo Janković, navodi da nema razloga za popuštanjem mera, posebno ne pred Novu godinu

U Kliničkom centru (KC) Niš kažu da se smanjuje broj zaraženih korona virusom na bolničkom lečenju, ali upozoravaju da mesta opuštanju nema.

Načelnik Klinike za anesteziju Radmilo Janković ukazuje da i dalje postoji veliki pritisak na intenzivnu negu, juče je bilo kritično 66 pacijenata.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PO GRADOVIMA Beograd stao na kotu 1.000

OTKRIĆE BRITANACA Novi soj kovid 19 brže se širi!

DOBRA VEST NA SVETOG NIKOLU! Padaju korona brojke!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

GOJKOVIĆ: Fajzerova vakcina ispunjava sve propisane standarde

– Za sada je malo mirnije, imamo nekoliko slobodnih mesta. Generalno imamo slobodnih mesta i ono, što ja znam, da sve okolne kovid bolnice imaju kapacitete da prime i da i je intenzitet prijema manji i da je broj otpusta bio veći – navodi Janković.

Možda ovo, kaže, deluje kao neko smirivanje, ali ne bi smelo da se desi da ovo zavara bilo koga sa nekim popuštanjem mera, naročito ne oko Nove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

– To se možda neće videti oko Nove godine, ali ponovo janura hoće. Zaista ovo postaje i više nego iscrpljujuće, nema nikakvog razloga za nekim posebnim olakšavanjem, u smislu masovnih okupljanja i proslava – to svakako ne. Moramo se strpiti narednih mesec-dva. Vakcina je već na vidiku, krenuće imunizacija – istakao je Janković.

Zamolio je za strpljenje narednih nekoliko meseci kako bismo naredno leto dočekali u skladu sa životima kakve smo nekada vodili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter