Izvor:
02.06.2019 u 20:12
0

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA: Dominacija Nove demokratije na izborima u Grčkoj!

U drugom krugu lokalnih izbora u Grčkoj u 12 od 13 regiona, kao i u većini gradova pobedili su kandidati koji su imali podršku konzervativne opozicione Nove demokratije.

Za gradonačelnika Atine izabran je Kostas Bakojanis iz Nove demokratije osvojivši 65 odsto glasova, na osnovu 98 odsto prebrojanih glasova.

Na izborima u Solunu, drugom po veličini gradu u Grčkoj pobedu je odneo Konstantinos Zervas koji je u prvom krugu bio drugoplasirani. Zervas je nastupao kao nezavistan kandidat, prenosi ANA.

Iako je bilo nekoliko izuzetaka, poput rezultata u Solunu, Nova demokratija potvrdila je poziciju kao vodeća stranka i favorit na prevremenim parlamentarnim izborima 7. jula.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter