Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 12:18
0

EPS STABILAN: Obezbeđen dovoz uglja, proizvodnja dovoljna!

 Iz Elektroprivreda Srbije (EPS)  danas navode da uslovima intenzivnih snežnih padavina proizvodni kapaciteti rade pouzdano i stabilno.

-Proizvodni kapaciteti EPS-a rade pouzdano i stabilno kako bi građani i privreda imali dovoljno električne energije i u uslovima intenzivnih snežnih padavina -navodi se u pisanom odgovoru EPS-a.

Dodaje se da se preduzimaju sve mere da se obezbedi siguran dovoz uglja sa kopova „Kolubare“ i „Kostolca“ do termoelektrana, koje su oslonac elektroenergetskog sistema Srbije.

-Hidroelektrane EPS-a rade u uobičajenom režimu za ovaj period godine u skladu sa dotocima i nivoom akumulacija- poručili su iz EPS-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter