Izvor:
01.06.2019 u 10:50
0

FLORIDA: Pobegao policiji, pa se žalio kako je nesposobna!

Požar u Privremenom migrantskom centru "Miral" u Velikoj Kladuši je ugašen, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) potvrđeno je da je 29 osoba povređeno ili zatražilo medicinsku pomoć.

– Policija je jutros u 6.35 primila dojavu o požaru u ovom privremenom prihvatnom centru, te odmah na mesto uputila dežurne timove. Pripadnici vatrogasnih službi su takođe odmah reagovali i brzo stavili požar pod kontrolu – rekao je za Fenu portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Dodao je i kako se još ne može zvanično govoriti o uzrocima požara, iako postoje određene spekulacije da je u pitanju ljudski faktor.

– O tome ćemo moći govoriti kada policijski službenici obave uviđaj u samom objektu, a sve istražne radnje počinju čim se za to stvore uslovi u zgradi Mirala – istakao je Šiljdedić.

Prema dosadašnjim informacijama, nema smrtno stradalih u požaru, dok o težini i stepenu povreda kod hospitaliziranih osoba još uvek nema zvaničnih informacija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter