Izvor: Tanjug
01.09.2020 u 09:26
0

Građani Srbije od DANAS u Bugarsku bez PCR testa

 Odlukom Ministarstva zdravlja Bugarske od danas za ulazak u tu zemlju nije potreban negativan PCR test na korona virus za državljane Srbije, Turske, Belorusije i Češke Republike.

OVO ĆE VAS ZANIMATI…

ŠOK ZA ORGANIZAM! NAKON TROPSKIH VRUĆINA STIŽE ZAHLAĐENJE: Sutra HLADNIJE ZA 10-15 STEPENI!

PREDSEDNIK SRBIJE SA AMBASADOROM RUSIJE: Vučić sutra dočekuje Bocan-Harčenka

NEMA VIŠE PENA PARTIJA: Kazne za masovna okupljanja 500.000 dinara! Državu jedan dan lečenja košta 1.000 evra!

KORONA ISPRAZNILA PLAŽE U CRNOJ GORI: Snižene CENE, ali UGOSTITELJI gutaju KNEDLU!

MINISTAR ZDRAVLJA ODLUČIO! BUGARSKA OD SUTRA UKIDA PCR TEST: Možete na more putovati bez opterećenja!

ŠOK: U Sloveniji pao sneg!

Istom odlukom ukida se i karantin za osobe koje su u Bugarsku stigle iz pomenutih zemalja u periodu od 20. do 31. avgusta 2020. godine. 

Državljani Srbije su za ulazak u Bugarsku do sada morali da poseduju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata od momenta testiranja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter