Izvor:
31.07.2017 u 03:31
0

JEZIVO: Napadač iz Hurgade ubio troje da bi pokazao lojalnost Islamskoj državi!

Egipćanin koji je nožem ubio troje i ranio još troje turista u egipatskom letovalištu Hurgada dobio je naredbu za napad od ekstremističke organizacije Islamska država (ID), saopštili su danas zvaničnici.

Istragom je utvrđeno da je napad u hotelu u Hurgadi 14. jula izvršio 29-godišnji Abdel Raman Šaban. Kako se navodi, napadač je bio u kontaktu sa dvojicom lidera ID koji su od njega tražili da napadne turiste kako bi pokazao lojalnost toj ekstremističkoj grupi.

Državljanin Egipta ubio je dve Ukrajinke i jednu Čehinju i ranio još troje stranih turista. Uhapšen je odmah posle napada, pošto su ga radnici hotela savladali i predali policiji.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter