Izvor: Novosti.rs
11.11.2020 u 10:24
0

KORONA NE JENJAVA U PČINJSKOM OKRUGU: Virus potvrđen kod još 25 ljudi

OD 73 uzoraka poslatih na analizu iz vranjskog Zavoda za javno zdravlje, 25 uzoraka ljudi iz Pčinjskog okruga je pozitivno na korona virus.

Po broju zaraženih i dalje prednjači Vranje sa osam novozaraženih, šest je novih slučajeva iz Bujanovca, po pet iz Preševa i Surdulice, a obolela je i jedna osoba iz Trgovišta.

Epidemiolog dr Slađan Stanković kaže da procenat zaraženih u odnosu na testirane i dalje visok i situaciju čini nepovoljnom.

U kovid bolnicama u Vranju  hospitalizovana su 44 pacijenta, od kojih je 39 pozitivno na korona virus. Sa bronhopneumonijom su 43 pacijenta, na kiseoniku 25. Otpušteno je 10 pacijenata, a od ovog broja 2 su transportovana za Niš, a 2 za Surdulicu.

SVE O SPORTU

SAD JE I ZVANIČNO: Italijani raspustili tim na 10 dana! Italijani raspustili tim na 10 dana!

KAKAV ŠOK: Švajcarci stali uz NOLETA, a ne uz svog Federera

ORLOVI U PROBLEMU: Jedini strelac ikada na mečevima Srbija – Škotska zbog ovoga ne može da igra

U kovid ambulanti  tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 169 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 78, a kod 21 pacijenta dijagnostifikovana je bronhopneumonija.

Od pet novoobolelih iz Surdulice, četiri je iz Doma za stare najverovatnije je reč o zaposlenima u ovoj ustanovi. Iako je testirano preko 100 korisnika i zaposlenih virus je potvrđen u još četiri  slučajeva, što je sada ukupno 11.

Oboleli su smešteni u surduličku Kovid bolnicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter