Izvor: Tanjug
20.09.2021 u 14:21
0

KORONA U JABLANIČKOM OKRUGU: Nove brojke i podaci

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 166 novih slučajeva zaraze virusom korona.

Reč je o 126 osoba sa teritorije opštine Leskovac, 27 iz opštine Vlasotince, deset iz opštine Lebane, dve iz opštine Bojnik i jedna iz opštine Medveđa.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS: Srpkinja pokušala da PRODA DETE u Crnoj Gori za 500 evra!

Trenutno se čeka 20 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

PROČITAJTE JOŠ:  U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Da li bezbednost hrane u Srbiji zavisi samo od savesti proizvođača? TV HAPPY(15h)

Kada je reč o vakcinaciji protiv korona virusa, navodi se da je na dan 19. septembar na teritoriji Jablaničkog okruga ukupno dato 10.317 trećih (buster) doza vakcine, od čega 7.222 na teritoriji grada Leskovca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter