Izvor: Alo.rs
03.07.2020 u 12:06
0

METEOROLOG OBJASNIO KAKO ĆE IZGLEDATI OVO LETO I mogli biste biti iznenađeni!

-Narednih dana će biti promenljivo vreme. Do sredine jula neće biti tropskih vrućina, već relativno česta pojava pljuskova i grmljavina, a temperatura između 25 i 30 stepeni, otkrio je  Nedeljko Todorović.

Ovaj meteorolog je objasnio da će pod uticajem ciklona biti dosta pljuskova popodne, uveče i noću. Reč je o lokalnim oblacima koji nose veliku količina padavina, a može da bude grada i olujnog vetra, i to sve tokom oba meseca leta, jula i avgusta. Kako kaže, samo je pitanje koliko će ove nepogode biti česte.

OVO MORATE ZNATI

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU Ovo morate da poštujete

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA BIH UDARILA NA SRBIJU Pokušavaju da podmetnu priču o ruskoj destabilizaciji regiona

Šarčević: STUDENTI OSTAJU U DOMOVIMA!

Kako je precizirao, preko Mađarske i Austrije dolazi nam svežiji vazduh, koji donosi oblačnost, a lokalno i velike količine padavina.

-Naglašavam da su ove padavine uglavnom lokalnog karaktera, i da će biti jake. Ljudi ne treba da se plaše, ali treba da se sklone u čvrste objekte i prate informacije, koje ih upozoravaju na ono što dolazi, rekao je Nedeljko Todorović.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

Govoreći o prognozi za leto u Srbiji, on je naveo da su za vikend u svim delovima moguće lokalne nepogode, koje bi se zadržale do utorka.

-Imaćemo tipično leto, biće i toplih dana, ali i povremenih osveženja, sve ono što je karakteristično za jun, jul, avgust, zaključio je Nedeljko Todorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter