Izvor: Happy BSC
13.11.2021 u 08:25
0

MILICA ĐURĐEVIĆ U „VIKEND JUTRU“: Ovo je bacanje farbe u oči srpskom narodu!

Milica Đurđević Stamenkovski iz stranke „Zavetnici“ bila je gost jutarnjeg programa na Happy TV. 

PROČITAJTE JOŠ: Pripadnici 63. brigade realizovali zajedničku obuku sa turski specijalcima u Ankari (FOTO)

O buđenju srpske svesti, Milica je rekla: 

PROČITAJTE JOŠ:MINISTAR ALEKSANDAR VULIN: Nedopustivo je da neko svojim ponašanjem ugrožava javni red i mir, svako ko to uradi biće i kažnjen!

-Budi se srpski nerv. Krenuo je iz jednog nukleusa koji je zaživeo. Priča o Kosovskom zavetu je postala opšte mesto. Mi kada smo govorili o tome to je bilo tabu tema. Zavet je čuvanje svega onoga što imamo. Zamislite koliko je miliona potrošeno u menjanje srpske svesti i to je propali projekat. Silna su sredstva uložili, veliku mašineriju pokrenuli i nisu uspeli. Mi moramo da budemo oprezni i manje više pesimistični jer znamo sa kim imamo posla. Mislim da možemo da proglasimo potpunu pobedu nad njima i da sada tu našu pobedu implementiramo. Šta to znači? Kada njih društvo odbaci, ne govorimo mi ovde o progonu, jer naše metode nisu kao njihove i nećemo se služiti metodama kojima se oni služe i koji pod parolama o ljudskim pravima, ljudska prava krše. Oni su ti koji  govore o slobodi mišljenja, a nama uskraćuju to isto. Vidite kakvu aferu su napravili oko murala Ratka Mladića. Čitava hajka je napravljena. Ovo je bacanje farbe u oči srpskom narodu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter