Izvor: kurir
04.07.2024 u 20:24
0

MLADEN IZ NIŠA NAŠAO NOVČANIK PUN PARA Odlučio da vrati, ali je uočio SPECIFIČNU STVAR! Ubrzo je dobio poziv, rekli mu samo jedno

Za mladog taksistu iz Niša Mladena Ganić nije bilo dileme šta treba da uradi kada je u svom vozilu našao ostavljenu torbicu prepunu novca. Njegov gest naišao je na opšte oduševljenje javnosti, a gomila lepih komentara ne prestaje da se niže na njegov račun.

Iako bi ovakva priča trebalo da bude sasvim uobičajena, u današnje vreme i nije baš tako. Kada je mladi 23-godišnji taksista Mladen Ganić pronašao torbicu punu novca, rešio je da uradi sve kako bi osobi koja ga je izgubila, vratio.

SRBINA U GRČKOJ KAZNILI SA 20.000 € I TO ZBOG-PAPAGAJA! Bizaran slučaj u letovalištu izazvao haos: Sve počelo od ANONIMNE PRIJAVE

– Nekih dva sata posle te žene koja se vozila, bacio sam pogled pozadi i vidio neku crvenu torbicu. Kad sam ju otvorio, bio sam zatečen i vidio sam da ima dosta novca unutra. Sačekao sam obaveštenje od centrale da vidim da li neko traži

Ipak, od potrage za pravom osobom nije odustao.

– Sutradan sam objavio na grupi „Izgubljeno-nađeno Niš“ da sam pronašao novčanik u kome nema dokumenata, već samo novac, ali i jedna specifična stvar, bez koje nisam hteo da je vratim pravim vlasniku. Samo je vlasnik znao šta je unutra – kaže Ganić.

Prošlo je nekoliko sati, kada se pravi vlasnik javio.

– Rečeno je šta ima u novčaniku. Javila se žena, zvala je centralu taksija i rekla da je izgubila novčanik. Dobio sam njen broj, pozvao sam je i našli smo se. Novac joj je bio vraćen. Rekla je da joj je novac potreban za lečenje, bolesna je skuplja ga. Mislim da svako treba da uradi isto što i ja – kaže taksista Ganić.

Ljudi uglavnom ne veruju da postoji neko ko bi vratio novac, pa su kaže, njegovim postupkom oduševljeni.

– Čestitaju mi, šalju podršku … – kaže skromno ovaj mladić.

Inače, tajanstveni predmet koji se nalazio u novčaniku i koji je Mladenu poslužio da nađe pravu vlasnicu bio je, verovali ili ne – beli luk!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter