Izvor:
19.12.2016 u 19:30
0

Monstuozno ubistvo: Ronilac PREREZANOG VRATA, pronađen vezan za stub!

Tajlandska policija je danas saopštila da veruje da je ronilac prerezanog grla, pronađen u petak vezan za stub postavljen u moru, ruske nacionalnosti i da su ga svedoci čuli ranije kako priča ruski.

Čovek u ronilačkom odelu nađen je na nekoliko desetina metara od plaže na ostrvcetu Koh Larn, blizu letovališta Pataja za koje AFP navodi da je prepuno kriminala.

Agencija navodi da je ovaj jezivi slučaj misterija za lokalne policijske detektive koji nisu sigurni kako je ronilac preminuo.

– Prema prvobitnoj autopsiji, njegovo grlo je prerezano… ali je forenzičar kazao da je to moglo da se desi samoubistvom ili da mu neko preseče grlo. Verujemo da bi mogao da bude Rus – naveo je za AFP pukovnik policije u Pataji Apičaj Krobpetč.

Agencija navodi da je Pataja popularno odredište ruskih turista.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter