Izvor: ALO
22.08.2024 u 08:30
0

NA HORGOŠU SE VOZILA NE POMERAJU: Krkljanac, na OVOM graničnom prelazu se čeka i do pet sati

Kako navodi AMSS, vozače će danas pratiti dobri uslovi za vožnju

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5:15, putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a teretna motorna vozila pet sati.

Teretnjaci na GP Kelebija i Sremska Rača na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a na Batrovcima pet sati. Na GP Gradina automobili na ulazu u Srbiju čekaju 50 minuta, dok na GP Preševo, automobili i autobusi čekaju 30 minuta.

SLAVIMO SVETOG APOSTOLA MATIJU: Veruje se da kuću i porodicu štiti od ZLA
Dobri uslovi za vožnju

Kako navodi AMSS, vozače će danas pratiti dobri uslovi za vožnju, dobra prohodnost puteva.

Međutim, na autoputevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj poslednjih nekoliko nedelja već od četvrtka intezitet sobraćaj počinje da se značajno pojačava, zato treba biti potpuno usmeren na vožnju i voziti na većem odstojanju jer je umor čest pratilac stranih vozača koji voze na dugim relacijama i samo prolaze kroz našu zemlju, zato su česte saobraćajne nezgode što donose nove zastoje i usporenu vožnju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter