Izvor: Alo.rs
30.11.2020 u 14:23
0

NAPETO U PALATI SRBIJE: Medicinski deo Kriznog štaba I DALJE ZASEDA, razmatra se bitna odluka

Sednica Kriznog štaba počela je danas oko podne u Palati Srbije

Sedica Kriznog štaba u punom sastavu, na kojoj je analizirana situacija sa korona virusom, završena je nakon nešto više od sat vremena, a medicinski deo Štaba i dalje zaseda, kako bi preciznije definisali predlog novih mera, koji će zatim dostaviti vladi.

Kako se saznaje, najviše se razgovaralo o dolasku građana Srbije iz inostranstva pred predstojeće praznike i pitanju da li da se uvodi obavezan PCR test i mera karantina za sve iz dijaspore koji bi došli u zemlju. Ta mera mora biti u skladu sa važećim pravnim aktima. Sednica Kriznog štaba počela je danas oko podne u Palati Srbije.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa dr Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na „crni petak“ i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih.

U Srbiji je prema poslednjem izveštaju potvrđeno 6.179 novih slučajeva korona virusa od 15.508 testiranih. U poslednja 24 sata preminulo je 65 osoba, a trenutno je hospitalizovano 7.256 pacijenata, dok je na respiratorima njih 252.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter