Izvor: Srbija Danas
21.08.2021 u 22:09
0

Ne smiruje se VELIKI SRBOMRZAC: Vilijem Voker ima PAKLENI PLAN, ujedinjuje Albance širom sveta

 Albanski lobista Vilijam Voker ima pakleni plan.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

KON ZA „TELEMASTER“ NA TV HAPPY: Apelujem na vakcinaciju dece starije od 12 godina, potpuno je efikasna!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

Posle ključne uloge u slučaju Račak, koji je bio i neposredan povod za bombardovanje SRJ 1999. godine, Voker je sada ima novu zanimaciju

Nedugo pošto je njegova fondacija ostala bez mesečne apanaže od 7.000 evra jer mu se Priština zahvalila na saradnji, bivši ambasador OEBS-a u Prištini i albanski lobista Vilijam Voker smislio je novi plan – da ujedinjuje Albance širom sveta.Posle ključne uloge u slučaju Račak, koji je bio i neposredan povod za bombardovanje SRJ 1999. godine, Voker je sada ima novu zanimaciju – pozvao je sve Albance koji žive van granica svojih zemalja da se ujedine u pokret za sledeće izbore, a koji bi, gle čuda, upravo on vodio.

Čovek koji se žalio da mu je misijom na Kosovu „gurnut u ruke užareni krompir“, vrlo brzo se navikao na tu novu situaciju i preokrenuo je u svoju korist. Njegov izveštaj o navodnom zločinu srpskih snaga nad civilima u selu Račak bio je povod za pojačan pritisak Zapada na Beograd i uvod u neuspele pregovore u Rambujeu, a potom i bombardovanje NATO snaga.

Posle misije OEBS-a, bio je bez posla, pa je lobirao za tzv. Kosovo, a onda mu se krajem prošle godine predsednica Vljosa Osmani zahvalila na saradnji. Ali, on ne odustaje. U pozivu na ujedinjenje Albanaca, poručuje da će „jedino tako njihovi kandidati dobili dovoljan broj mesta u parlamentu“, a sebe nudio kao njihovog predstavnika“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter