Izvor:
30.05.2024 u 21:00
0

NEVREME U BEOGRADU: Stiže nevreme u sledećih sat vremena na području Beograda

VELIČINA TEKSTA

Jaka konvektivna oblačnost koja uslovljava intenzivne pljuskove sa grmljavinom sa području Srema i Bačke u narednih sat vremena premeštaće se ka srednjem Banatu, piše Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) na sajtu.

Na području Beograda u narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji, posebno u sremskom i banatskom delu Beograda.

Prema izgledima za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će ponovo biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima.

Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 stepena do 28 stepeni, a početkom juna u porastu – od 27 na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije, navodi se u saopštenju RHMZ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter