Izvor:
20.12.2016 u 02:54
0

Nije izdržao: RUSKI AMBASADOR, ranjen od strane bivšeg turskog policajca, podlegao je povredama!

Ruskog ambasadora u Ankari ubio bivši turski policajac
Muškarac koji je danas ubio ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova identifikovan je kao Mevlut Mert Altintas, bivši turski policijac koji je otpušten iz službe posle pokušaja puča u Turskoj 15. jula, objavio je portal Haberturk.
Altintas (22) je bio član terorističke organizacije FETO, navodi Tas s.
On je, u odelu i sa kravatom, danas po podne sa policijskom propusnicom ušao u galeriju u Ankari i pucao u ruskog ambasadora u trenutku kada je on držao govor, otvarajući izložbu fotografija "Rusija očima Turaka", a potom nastavio da puca uzvikujući "Alahu Akbar" i "Ne zaboravite Alepo".
Ambasador je preminuo od zadobijenih povreda, a napadač je ubijen.
U napadu su ranjene još tri osobe.
Zvaničnici Ankare potvrdili su ranije večeras da je ubica ruskog ambasadora identifikovan kao turski policajac.
To je izjavio gradonačelnik Ankare Melih Gokček.
"Napadač je policajac", objavio je gradonačelnik na Tviteru.
List "Jeni Safak" je na sajtu objavio da je napadač sa inicijalima M.M.A. bio u jedinici za razbijanje demonstracija u Ankari.
Agencija Rojters je, pozivajući se na neimenovane bezbednosne izvore, javila da u vreme napada taj policajac nije bio na dužnosti.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter