Izvor:
04.06.2017 u 22:45
0

„Njujork post“: Putin „troluje“ Ameriku za čistu peticu!

Pripadnici američke Demokratske partije očajnički veruju da su Rusi "hakovali predsedničke izbore", a Vladimir Putin se ne trudi da ih demantuje.

Kako piše "Njujork post", Putina čak čini srećnim da potpiruje paranoju koja pomaže u paralisanju Vašingtona.

Putin nikada nije priznao da su ruske vlasti umešane u američke izbore i poraz Hilari Klinton, ali je dodao da su "patriote možda to učinile, na svoju ruku".

"Hakeri su slobodni ljudi, kao umetnici. Ako se umetnik probudi i oseća dobro, sve što radi tokom dana je slikanje. Ako se hakeri osete patriotski, oni počinju da doprinose, prema svojim uverenjima, opravdanoj borbi protiv onih koji govore loše o Rusiji", naveo je nedavno Putin u Sankt Peterburgu.

Njujork post konstatuje da je ovim Putin "priznao", ali i "odbacio odgovornost".

"To je podloga za dim iz "progresivnih ušiju" i tvrdnje da Putin štiti Trampa. Putin je čak američkoj novinarki nabacio i da je čitao neke poverljive podatke, što znači da su njegovi špijuni duboko ušli u sistem američke vlasti", dodaje se.

Kao zaključak, njujorški medij navodi da je Putin izveo "trolovanje za najvišu ocenu".

b92.net
Foto: Twitter/101greatgoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter