Izvor: alo
22.08.2024 u 10:25
0

NOVA NAREDBA OD DANAS NA SNAZI: Ovim letelicama zabranjeno sletanje na vodi zbog bezbednosti vazdušnog saobraćaja

Razlog donošenja bezbednosne naredbe je povećan broj prijavljenih događaja koji imaju ili mogu da imaju uticaj na bezbednost vazdušnog saobraćaja.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije juče je doneo bezbednosnu naredbu koja se odnosi na upotrebu operativnih mesta na vodi za potrebe poletanja i sletanja ultralakih vazduhoplova, a koja je u primeni od danas.

Naredbom se zabranjuje korišćenje operativnih mesta koja se nalaze na vodi za potrebe poletanja i sletanja za ultralake vazduhoplova.

NBS SE OGLASILA: Dinar u odnosu na evro isti kao pre mesec dana

Razlog donošenja bezbednosne naredbe je povećan broj prijavljenih događaja koji imaju ili mogu da imaju uticaj na bezbednost vazdušnog saobraćaja.

Bezbednosna naredba važi sve dok se ne stavi van snage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter