Izvor: Alo
02.07.2024 u 14:28
0

NOVI POTOP U NAJAVI: Jako grmljavinsko nevreme kreće se prema ovom gradu

Stabilizacija vremena očekuje se od sutra

Ovog poslepodneva južni i jugozaapdni predeli Srbije nalaze se na udaru grmljavinskog nevremena iz Crne Gore, uz kišu i obilne pljuskove sa grmljavinom.

Ovi procesi najizraženiji su na području Kosova i Metohije i Peštera.

NEZAPAMĆENO NEVREME U PRESTONICI: Voda guta automobile

U naredna dva sata ovaj grmljavinski sistem premeštaće se u jugozapadnoj visinskoj struji preko Topličkog okruga prema Nišavskom, a na udaru jake oluje naći će se vrlo uskoro i Niš.

Na širem poručju Niša nevreme će biti praćeno jakim gromovima i vrlo obilnim pljuskovima, pri čemu u kratkom vremenskom intervalu može da padne i više od 30 litara kiše po kvadratnom metru, uz opasnost od urbanih poplava i bujica.

U nastavku posle podneva kiše i pljuskova sa grmljavinom biće i u centralnoj i zapadnoj Srbiji, uz obilnije padavine, ali bez jačih oluja. Ipak, očekuju se obilnije padavine, a palo bi novih 20 do 30 litara kiše po kvadratnom metru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter