Izvor: telegraf
17.02.2022 u 16:56
0

NOVI SAD TUGUJE: Sahranjen čuveni Bleki, ulični svirač (FOTO)

  Kristijan Kostić Bleki (61) tragično nastradali ulični svirač iz Novog Sada za čiju smrt je osumnjičen Žarko R. (21) iz Žablja, danas jje sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Na večni počinak ispraćen je uz muziku, a njegovi prijatelju su uz zvuke gitare otpevali pesmu Boba Dilana Knockin’ On Heaven’s Door.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poslednjem ispraćaju, Novosađanima omiljenog uličnog svirača, pored najuže rodbije, prisustvovali su i Blekijevi poznanici i prijatelji. Na svežu humku položili su cveće u obliku gitare, koja je bila Blekijev zaštitni znak i od koje se nije razdvajao.

Kostić je, podsećamo, 9. februara u zoru pronađen u lokvi krvi, bez svesti na pločniku u Kosovskoj ulici ispred zgrade sa brojem 7a, nedaleko od Riblje pijace. Slučajni prolaznik je pozvao Hitnu pomoć, ali je Bleki, ubzo po prijemu u Urgentni centar preminuo. Nesrećnom čoveku, nažalost, nije bilo spasa, a ustanovljeno je da je imao prelom lobanje i rebara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter