Izvor:
20.12.2016 u 04:00
0

Oglasila se i druga strana: Pogledajte šta je rekao TURSKI PREDSEDNIK povodom atentata u ANKARI!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je večeras da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovorio da saradnja dve zemlje i solidarnost u borbi protiv terorizma treba da bude još jača nakon ubistva ambasadora Rusije u Turskoj Andreja Karlova.

Erdogan je ocenio da je ubistvo provokacija koja ima za cilj da nanese štetu odnosima između Turske i Rusije, koji su sada u procesu normalizacije, prenosi Rojters.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je večeras da Moskva mora da sazna ko stoji iza atentata na ambasadora Rusije u Turskoj Andreja Karlova.

– Ruski istražni komitet je već pokrenuo istragu o atentatu. Naređeno je formiranje radne grupe koja će otići u Ankaru i sa turskim partnerima istraživati ovaj zločin – rekao je Putin na sastanku u Kremlju, prenosi agencija Tas s.

Putin je ocenio da je ubistvo ambasadora provokacija, koja ima za cilj da pokvari odnose Rusije i Turske i poremeti razgovore o budućnosti Sirije, navodi Rojters.
Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je večeras teško ranjen u napadu iz vatrenog oružja, na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter