Izvor: KURIR
19.07.2024 u 21:19
0

OTKRIVAMO DRŽAVU U KOJOJ SE NALAZI LEK ZA RAK PLATA JE 30$: Kata posetila zemlju u kojoj je koktel 1e, a jastog košta koliko i giros!

Kata iz Srbije je 15 godina sanjala da otputuje na Kubu i na kraju je to uradila. Ona se oduševila ovom zemljom poznatom po odltajmerima, tompusima, predivnoj prirodi, Fidelu Kastru i u snimku na Tik Toku ispričala svoja iskustva iz te zemlje, kao i cene u ovoj prelepoj državi.

 Nalazim se u državi koja poseduje lek za rak. U državi u kojoj je 99 odsto nacije pismeno. U državi u kojoj je internet stigao tek 2013. godine. U državi u kojoj je vreme stalo. Ćao, ja sam Kata, a ukoliko vas interesuje Kuba, na dobrom ste mestu. Odrasla sam na Banovom brdu i svaki drugi dan visila u „Buena Vista“ kafiću, tematskom kubanskom lokalu i mozgala hoću li ikada posetiti tu daleku Kubu. 15 godina kasnije, pravim ovaj video – priča ona.

PAO MRTAV NAKON UJEDA PČELE: Došao na svadbu bratanice, SRUŠIO SE U TRENU!

Kuba je za nas, kaže, i te kako priuštjiva destinacija.

– Viza nam nije potrebna, a ono što je najskuplje je aviokarta, što je sasvim razumno s obzirom na udaljenost i da nam je iz Evrope jedina poveznica Istanbul. Sve ostalo na Kubi je zaista povoljno. Mnogi Kubu opisuju najbogatijom siromašnom državom i to stvarno jeste tako. Prosečan Kubanac zarađuje 30 dolara mesečno. Država ima ozbiljne blokade na raznorazne bazične potrebe. Lokalci u svakom pogledu teško žive i održava ih turizam. Na Kubi ćete popiti koktel za jedan evro, pojesti jastoga za pet evra, mnoge znamenitosti posetiti besplatno, ali ono što je najvažnije, vratit ćete se na fabrička podešavanja i napraviti reviziju nekih pravih vrednosti u životu – istakla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter