Izvor: BSC Happy Tv
26.07.2024 u 19:10
0

PAKLENO LETO TEK POČINJE!: Ulazimo u još duži toplotni talas

Ako Vam kažemo da vrućina koja je za nama nije ni blizu kraja, shvatićete da pred nama tek sledi leto sa pakleno visokim temperaturama na živinom termometru!

PAKLENI DANI TEK SLEDE!

Prave paklene vrućine su tek pred nama i trajaće i duže nego što očekujemo, iz ugla meteorologa smatra se da će trajati u većem delu avgusta. Iako ste pomislili da više od onoga što je prošlo ne može, čini se da može. U vikendu koji sledi ulazimo u taj takozvani toplotni talas i to već sutra sa temperaturama preko 34 stepeni.

Po prognozama RHMZ-a, maksimalne temperature preko 35 stepeni će u ovom periodu biti svakodnevica, srednja dnevna temperatura će biti između 23 i 26 stepeni, dok će se minimalna kretati oko 20 stepeni Celzijusovih.

bsc happy tv screeenshot

 

Verovatno se može reći da su ove vrućine rezultat globalnog zagrevanja planete zbog kog je i globalna temperatura tako porasla. Posledice su ogromne i to sve više iz godine u godinu, o čemu nema potrebe da mnogo govorimo, vidljivo je u kojoj meri je promenjena klima.

Ovo leto će biti zaista i više nego vrelo čak i za one koji su ljubitelji vrućina!

BSC Happy Tv screeenshot

 

SPORTISTA IZBAČEN ZBOG DOPINGA: OI nisu ni počele a već problemi

Na slici iznad se može videti prognoza temperature u toku Avgusta, gde se jasno vidi anomalija temperature od prosečne. Smatra se da je pojava El Ninja jedna od glavnih koja umnogome menja svetsku klimu i utiče upravo na ove abnormalne temperature, koje se sve više i više osećaju i na našim prostorima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter