Izvor: Alo
26.06.2024 u 10:27
0

PLJUSAK U PRESTONICI: Kiša odjednom grunula

Odjednom se lepo vreme pretvorilo u letnji pljusak koji je pogodio Beograd

Iako to možda nismo očekivali, kiša je došla i u prestonicu.

OVO JE ZAISTA TUŽNO! Na kojim fakultetima „nema žive duše“

Crni oblaci su se nenadano stvorili i krenuo je pravi letnji pljusak, koji je iznenadio mnoge koji nisu poneli kišobrane sa sobom danas kad su izašli iz kuće.

U centru grada trenutno pljušti kiša, a kako je najavljeno, i ostatak dana nas očekuje oblačno vreme sa mogućim pljuskovima.

Jaka konvektivna oblačnost koja na području severne Crne Gore uslovlјava intenzivne plјuskove sa grmlјavinom u narednih sat vremena premeštaće se na jugozapad Srbije, tačnije na jug Zlatiborskog i Raškog okruga, navodi se u hitnom upozorenju RHMZ.

„Do petka toplo, nestabilno i sparno, sa lokalnim plјuskovima i grmlјavinom koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji uz grad i olujni vetar. Narandžasti meteo alarm usled rizika od pojave nepogoda preliminarno je izdat za područje Beograda, a za konrektne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred“, navodi se u upozorenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter