Izvor:
19.12.2016 u 23:30
0

Podrška ili lažno prijateljstvo? Bivša prva dama SAD izazvala pometnju izjavom o Melaniji TRAMP!

Prva dama SAD Mišel Obama izjavila je da ona i njen tim nameravaju da urade "sve što je potrebno" da bi Melaniji Tramp pomogli da je nasledi u Beloj kući, objavio je danas Politiko.

– Moja poruka Melaniji je bila ''ne znaš zaista šta sve ne znaš dok ne dođeš ovde, tako da su ti moja vrata otvorena'', kao što je Laura Buš rekla meni – rekla je Mišel Obama u intervju sa Oprom Vinfri na CBS.

– Moja vrata su otvorena. To je bio pravi razlog sastanka – kazala je Mišel Obama.

Politiko navodi da je Melanija Tramp, od kako je njen suprug Donald Tramp izabran za predsednika, "bila prilično tiha" i da će najverovatnije nastaviti da živi u Njujorku sa sinom Baronom do sredine 2017, kada on završava školsku godinu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter