Izvor: Tanjug
16.12.2020 u 14:24
0

POLICIJA NA MESTU OKUPLJANJA U NOVOM PAZARU: Tužilaštvo poručilo da nema prekršaja

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru izašli su na lice mesta odmah nakon što je prijavljeno da više osoba postavlja metalnu ogradu na prilaznom delu puta gde se gradi Islamski centar.

Policija je tu zatekla veći broj građana, koji kod sebe nisu imali oružje i sa njima obavila razgovor u vezi s okolnostima okupljanja.

SVE O SPORTU

PIKSI SE OGLASIO: Evo šta je rekao o mestu selektora!

ŠIRI SE ISTRAGA O SMRTI MARADONE Vozač pod istragom, uhvaćen u laži!

ŠUT KARTA! Golman odobio otkaz jer je pravio korona žurke (FOTO)

O tome je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, niti prekršaja i da im se dostavi izveštaj, što je i učinjeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter