Izvor: Tanjug
15.02.2021 u 21:55
0

Portparol CIK: Završen proces brojanja glasova na KIM

 Portparol Centralne izborne komisije Valjmir Elezi izjavio je danas da je proces brojanja glasova na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu završen i da će rezultat glasova za kandidate za poslanike biti saopšten nakon objavljivanja konačnih rezultata.

Istakao je da izborni rezultati sa 19 biračkih mesta još nisu objavljeni na veb stranici CIK-a.

PROČITAJTE JOŠ

„BILA JE PRIJATNA I VREDNA“ Oglasio se direktor bolnice kod Niša, progovorio o smrti medicinske sestre

DUBAI U ČAST SRBIJE: Burdž Kalifa sija u bojama srpske zastave! (FOTO)

DETALJI TRAGEDIJE U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI U GORNJOJ TOPONICI: Pacijenti lupanjem dozvali pomoć

HOROR KOD STADIONA: Sa pištoljem u ruci prišao i napao novinare koji su radili prenos uživo

„Proces brojanja na celom Kosovu završen je oko ponoći, nema biračkog mesta koje nije izbrojano. Rezultati političkih subjekata objavljeni su na veb stranici CIK-a, osim 19 biračkih mesta sa kojih nisu objavljeni podaci i možda je to razlog postojanja neizvesnosti“, rekao je Eljezi za TV Kljan Kosova.

Dodao je da su prebrojani glasovi za kandidate za poslanike i da će rezultati biti objavljeni nakon objavljivanja konačnog izbornog rezultata, prenosi Kosovo onlajn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter