Izvor: kurir.rs
02.08.2020 u 16:17
0

PROFESOR GRUBIŠIĆ ZADOVOLJAN: Vidljiv efekat preduzetih mera države

Efekat ekonomski mera koje je preduzela Vlada Srbije u proteklom periodu, vidljiv je, izjavio je danas profesor Beogradske bankarske akademije Zoran Grubišić povodom makroekonomskih pokazatelja u Srbiji koje je danas predstavila predsednica Vlade Ana Brnabić.

– Ovo je prolazno vreme i vidi se efekat mera ekonomske politike i svega što je preduzela NBS i Vlada Srbije, To je u ovom trenutku vidljivo, a videćemo dalje kako će biti na kraju trećeg kvatala jer su mere produžene još dva meseca. Ovo je rezultat dobrim delom preduzetih mera, rekao je Grubišić.

PROČITAJTE I:

UŽIVO! DR LONČAR SAOPŠTIO: Nema opravdanja za napad na naše heroje (VIDEO)

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Otac, majka i brat ga našli mrtvog na DNU BUNARA!

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

On je dodao da ostaje da se vidi da li će te mere moći još da se produže, jer i paket pomoći privredi košta državu.

Podseća i da međunarodne finansijske institucije nakon svakog kvartala koriguju procene, i da se takođe te korekcije mogu očekivati i nakon trećeg kvartala. Ističe da bi svaki pad BDP koji bi bio blago negativan bio veliki uspeh i da će pad ove godine beležiti sve svetske ekonomiije.

Takođe ističe da bi uspeh predstavljalo i da se nezaposlenost održi na postojećem nivou.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter