Izvor: Happy BSC
21.06.2022 u 10:53
0

PRVA ŽRTVA SVAKOG RATA JE ISTINA: Čanak za „Dobro jutro Srbijo“ nakon povratka iz Ukrajine

Nenad Čanak, lider LSV, bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji 

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA TV HAPPY: Najnovije teme, aktuelni gosti i sjajni analitičari!

– U Ukrajini, u koju sam otišao da bih video o čemu se tu tačno radi, boravio sam nedelju dana. Prva žrtva svakog rata je istina. Kolebanje oko uvođenja sankcija Rusiji je napravilo Srbiji užasno loš imidž. Uprkos tome što se glasalo za osudu agresije na Ukrajinu, u UN, to je nedovoljno, jer je napad na Ukrajinu pretnja i svetskom miru i svim dostignućima civilizacije. Putin je najobičniji policijski siledžija i ratni zločinac. To što Rusi rade po Ukrajini je nedopustivo. Oni ništa ne oslobađaju, već ruše – istakao je Čanak i dodao da je u Ukrajini video spaljenu zemlju, kao i da nije video da su to uradili drugi političari u Evropi.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Putin je uspeo u svemu onome za šta je optuživao Zapad.  

– Uspeo je da utera Finsku i Švedsku u NATO, da od Vestfalskog mira neutralnu Švajcarsku natera da se odredi prema ratu, da ujedini Evropu na način kako nikada nije bila ujedinjena, da stvori ukrajinsku naciju kakva nikada nije postojala u tom stepenu kohezije, a njegovo finalno delo će biti da kada se završi rat, koji će izgubiti, da će se Rusija raspasti. Pitanje je da li će se raspasti pre nego što povede sa sobom stotine miliona ljudi u smrt ili posle – kazao je on.  

Čanak je naglasio da je tokom boravka u Ukrajini posetio i Buču, u koju su, kako je rekao, ruski tenkovi ušli bez otpora i zauzeli teritoriju i dodao da su nakon toga ukrajinski izdajnici dali Rusima spiskove ukrajinskih lojalista.  

– Da je Putin ušao u Kijev sutradan bi izbio rat u Bosni iz razloga da bi se odvratila pažnja svetske javnosti, ako se desi da Ukrajina bude okupirana. Kao što je sam Putin rekao da traži priznanje Luganska i Donjecka kao nezavisnih država, po uzoru na Kosovo – rekao je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter